Rödvin på kläder – på kulörtvätt

Så här tar du bort fläcken

För VITTVÄTT: använd Vanish Gold For Whites Pulver  för ett extra bländande resultat. För KULÖRTVÄTT: använd Vanish Gold Oxi Action pulver.

Rodvin pa klader – for kulortvatt

Pink

Vanish Pink Oxi Action Powder 470g

Vanish presenterar en revolution inom fläckborttagning. Vanish förstärkta sammansättning är den bästa någonsin och är så kraftfull att den tar bort fläckar på bara 30 sekunder!

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Blötläggning

Steg 1:

Lös upp 1/2 skopa Vanish Gold Oxi Action pulver i 4 liter varmt vatten (max 40 °C).

Steg 2:

Låt plagget ligga i blöt max 1 timme för kulörtvätt och upp till 6 timmar för vittvätt.

Steg 3:

Tvätta som vanligt med tvättmedel plus 1/2 skopa Vanish Oxi Action pulver.

Viktigt:

Följ alltid användningsinstruktionerna på Vanish-förpackningen noggrant. Använd inte på ylle, silke eller läder. Använd inte på behandlade ytor, till exempel trä eller metall.

Hittade du ingen lösning?

Våra experttips

Vårt bästa tips om rödvinsfläckar är: låt dem inte torka in. Rödvin blir svårare att få bort om du inte tar hand om fläcken direkt. Du bör inte låta det fläckade plagget eller mattan torka innan du har tagit bort fläcken så att du är nöjd med resultatet.

Salta på fläcken så fort som möjligt för att suga upp vinet. Badda försiktigt med en torr trasa, men var försiktig så att du inte gör fläcken större.

Försök badda inåt mot fläckens mitt och undvik att gnugga på fläcken med trasan.

Badda sedan området med rödvinsfläcken igen med en ny pappershandduk som fuktats med vatten. Upprepa steg 2 om det behövs.

Relaterade artiklar

Förr eller senare ställs nästan alla inför något av det värsta i fläckväg: rött vin på ett klädesplagg eller en matta. Rödvinsfläckar kan orsaka mycket besvär och pinsamheter på middagsbjudningar och mingel. I dag behöver rödvinsfläckar dock inte vara lika med katastrof. Med Vanish Oxi Action kan du känna dig trygg i vetskapen om att det är lätt att få bort fläckarna.