Vilken är din makeup-rutin?

Att lägga en makeup är en daglig rutin för många kvinnor. Antingen det är det första man gör när man går upp på morgonen eller om man gör det när man sitter på bussen, finns det alltid en risk att spilla eller fläcka ner sig. Faktum är att fläckar från smink tekniskt sett klassas som olje- eller fettfläckar på grund inredienserna som används. Men oroa dig inte – Vanish hjälper dig! Här är fyra exempel på makeup-typer som du kanske har stött på:

 

Den morgonpigga

Hon behöver inte nödvändigtvis komma I tid till jobbet men hon går alltid gå upp tidigt för att se till att hon har god tid på sig att lägga den perfekta makeupen. Med största säkerhet kommer hon att stå i badrummet där hon enkelt kan torka bort eventuella spill eller smink som välts ut. Tyvärr är inte ljuset det mest fördelaktiga i badrummet. Istället sätter hon sig antingen på golvet eller sängen för att lägga på sminket, och kanske råkar hon spilla ut sin foundation eller tappar mascaraborsten på lakanen – eller på mattan. Att hon gick upp tidigt kanske var förgäves, eftersom rengöringen av lakanen gör att hon ändå inte kommer i tid. En helt vanlig i den morgonpiggas liv.

Pendlaren

Antingen de står upp eller sitter ner, förstår ingen hur Pendlaren lyckas undvika att få en läppstiftslinje över hela ansiktet eller råkar få mascaraborsten i ögat. Pendlaren kanske inte bara råkar spilla rouge på sig själv utan även på närmaste medpassagerare i all hast. Hur irriterande det än må vara, kan du inte göra mer än att titta på när rougemolnet flyger genom luften och landar lätt på alla det kommer i kontakt med.

Handfats-ockuperaren

Hon tar alltid upp plats framför spegeln medan du försöker slingra dig mellan henne och nästa person på tur för att försöka nå handfatet och tvätta dina händer – om du nu någonsin når det. Ibland har Handfats-ockuperaren sina väska stående vid det andra (och sista) tvättstället, så du måste tålmodigt vänta bakom två andra personer för att faktiskt ens ha möjlighet att tvätta händerna. Hon inser inte att hon står i vägen förrän hon får en armbåge i sidan och tappar mascaraborsten på sin vitare än vitaste t-shirt.

Makeupartisten

Det är nästan säkert att hon har sminkat sig varje dag i flera år, och Makeupartisten har vid det här laget fulländat konsten att applicera makeupen. Inte bara lyckas hon gå runt utan att till synes behöva fylla på mer smink på någon del av ansiktet, men hon är också skicklig på att snabbt förändra sin makeup så att det passar tillfället. Den enda nackdelen är att alla hennes snabba byten inte innebär att hon är immun mot en av de mest fruktade fläckarna - läppstift. Vad värre är, är att fläcken alltid sitter är på ett ställe som hon inte märker, som en ärm eller krage.

Oavsett om du är Den morgonpigga, Pendlaren, Handfats-ockuperaren eller Makeupartisten, finns det alltid en risk för katastrofala sminkfläckar. Men oroa dig inte: Vanish Gold Oxi Action Pulver kan ta bort dem, även om fläcken suttit upp till sju dagar - så att du aldrig behöver kompromissa med din rutin. Har du har en fläck som du vill bli av med eller ett Vanish-tips att dela med dig av? Besök Vanish Fläckborttagningssida för att dela med dig av din kunskap och upptäck fler tips om hur man ska hantera fläckar. Läs mer här.