Fläcklösaren

Fläcklösaren: Vanish Fläckborttagningstips

Fläckar är en irritation som vi alla kan relatera till, varje dag på kläder och mattor i tusentals hem. Som Sveriges fläckavlägsningsexpert producerar Vanish fläckborttagningsprodukter som eliminerar nästan alla tänkbara fläckar. Från vardags fläckar till sällsynta eller torkade i fläckar.

Om du inte är säker på vilken Vanish-produkt som ska användas för din fläck, oroa dig inte. Fläcklösare-verktyget gör att du kan matcha vanliga klädes och matt-fläckar med tyget för att hitta en lösning. Fläcklösaren är det ultimata fläckborttagningsverktyget; Följ bara instruktionerna. 

Hur fungerar fläcklösaren?

 

Tänk dig att det är en härlig sommardag och du har på dig dina nya sommar shorts i trädgården. Du har lagat några hamburgare på grillen och smetat på ketchup. Dags för mat, livet är bra ... tills katastrof! Mitt i njutningen av burgaren, faller en massiv klump med ketchup från burgaren direkt på dina helt nya shorts.

För att lägga till elände spottar din väns baby ut barnmat över hela hennes nyinköpta vita haklapp - som barn gör. Du vet Vanish att kommer bli din räddning men vilken produkt ska man använda?

Trots båda dessa händelser som involverar en matfläck på bomull, borde de faktiskt behandlas med olika Vanish-produkter. Om du tittar på sidan Ketchup på bomull så avslöjar den att Vanish Oxi Action Gel är bäst för just detta scenariot, Å andra sidan om du tittar på sidan Barnmat med Kött på Bomull sidan, ser vi att Vanish Gold Oxi Action Pulver ska användas.  Varje fläcklösar-sida kommer att ge dig en stegvis guide om vad du ska göra för att förvisa just den fläcken för gott.

Om du inte har en Vanish fläckborttagnings produkt till hands, behöver du inte oroa dig. Varje Fläcklösar-sida kommer att ha tips om vad man ska göra med vanliga hushållsprodukter för den speciella fläck- och tygkombinationen.

Välj bara ditt tyg och din fläcktyp och du kommer tillbaka till vad du gjorde innan på nolltid, utan något att oroa sig för.

 

Varför kan inte alla fläckar behandlas med samma produkt?

Det är viktigt att du kontrollerar att Vanish-produkten du använder är lämplig för just din fläck och ditt tyg i fråga. Annars kan din favoritklänning eller nya matta mattan skadas.

Du kan vara säker på att Vanish har den bästa lösningen för borttagning av fläckar för varje tillfälle.

  • Fantastisk fläckborttagning för färgade kläder så du kan vara säker på att du kommer att lämnas med en fläckfri tvätt första gången, varje gång
  • Whitening serien tar bort dina fläckar och gör dina vita kläder upp till 3 nyanser vitare
  • Vanish mattrengöring rengör, fräshar och mjukar upp dina mattor och lämnar dem som nya
  • Vanish Extra Hygiene tar bort fläckar på första försöket och dödar dessutom 99,9% av alla bakterier


Med Vanish i ditt badrumsskåp och Fläcklösaren nära till hands, behöver du inte oroa dig för skadorna som smuts kan orsaka på dina kläder och mattor längre, vilket ger dig mer tid att njuta av de viktigaste sakerna i livet!

Populära artiklar