Solkiga vita tyger – Lösning 1

Missfärgade och Solkiga vita tyger - Lösning 1

Det är inte sällsynt för vita plagg att förlora sin glans över tiden, och för det mesta är det inte ditt fel. Det finns dock en lätt lösning. Oavsett om det bara är en fläck eller dina vita plagg som allmänt börjar bli gråa och missfärgade, Vanish är allt du behöver för att behålla dem vita eller få dem tillbaka till sin tidigare glans.

Du kan använda Vanish Gold for Whites Pulver eller Vanish Gold for Whites Gel för en vitare boost.

Solkiga vita tyger – Losning 1

Van Narnia SE

Vanish Crystal White Multi Power Powder 470g

Vanish Gold for Whites Pulver

Steg 1:

Blanda en skopa Vanish Gold for Whites Pulver tillsammans med fyra liter varmt vatten (max 40 grader Celsius).

Steg 2:

Låt plagget ligga i blöt upp till max 6 timmar.

Steg 3:

Tillsätt en skopa Vanish Gold for Whites Pulver i din tvättmaskin tillsammans med ditt tvättmedel, tvätta som vanligt

Om du föredrar att använda flytande istället för pulver, kan du välja Vanish Gold for Whites Gel.

Vanish Gold for Whites Gel

Steg 1:

För att förbehandla, fördela gel vätskan direkt på fläcken och gnid försiktigt in det med hjälp av gelplattan, låt verka maximalt 10 minuter

Steg 2:

För blötläggning, tillsätt 120 ml gel i fyra liter vatten och låt verka i upp till max 6 timmar

Steg 3:

För en extra boost under tvätten, tillsätt 120 ml (för tuffa torkade fläckar) / 60 ml (för normala fläckar) Vanish Gold for Whites Oxi Action gel till din maskin

Steg 4:

Tvätta som vanligt tillsammans med ditt vanliga tvättmedel

Löste detta din fläck?

Andra lösningar för att ta hand om din fläck.

Vittvätt Fakta & Tips

Vad är det med vita kläder som vi älskar så mycket?

Vita kläder går att matcha med i stort sett allting. Oavsett om det är en skarp, vit skjorta, underkläder, handdukar, sängkläder eller ett roligt alternativ till den lilla svarta klänningen, har vi alla vita i vår garderob som vi vill ska fortsätta skina!

Speciellt på sommaren brukar vita kläder användas mycket mer än mörkare kläder på grund av den simpla tron ​​att vita färger reflekterar solen.

Varför blir vita kläder gråa?

Det är inte svårt att se skillnaden mellan nya strålande vita kläder och vita som har bleknat och blivit gråare i färg. Från vanligt slitage och tvätt till oavsiktliga fläckar och även förorening, kommer dina favoritvita kläder nästan alltid att förlora sin glans över tiden.

Hur tvättar du vita kläder?

Tvätta alltid dina vita kläder separat.

Du kanske känner att det är bekvämare att tvätta alla dina kläder tillsammans, att blanda dina vita och färgade kläder i samma tvätt gör det mer troligt att färgerna kommer att överföras till dina ljusare kläder.

Hur får du dina kläder vitare?

Även om det finns många hemlagade metoder som sägs hjälpa till att bleka dina kläder, kan några av dem vara ganska skadliga för tyget. Det är bäst att använda en produkt som är speciellt gjord för att ta bort gråaktiga nyanser och bleka kläder, som Vanish Gold for Whites Pulver.

Hittade du ingen lösning?

Tips

För att hålla din vittvätt vit, torka tvätten ut och in om du ska utsätta den för direkt solljus. 

Vanish Gold for Whites Gel

Om du föredrar att använda en flytande gelprodukt istället för pulver väljer du Vanish Gold for Whites Gel, vilket också hjälper dig göra din vita tvätt upp till tre nyanser vitare och ta bort fläckar på 30 sekunder. För mer information om hur du använder produkten här.

 

Relaterade artiklar

Alla vita tyger, såväl kläder som sängkläder, blir alltför ofta solkiga och grådaskiga med tiden. Det beror på att kläderna slits genom svett, allmän nedsmutsning och flitig tvättning. Med Vanish Gold for Whites kan du motverka detta. Få bort fläckar och gör alla vita tyger upp till tre nyanser vitare, så de blir som nya igen!