Gyttja och jord på kläder – på kulörtvätt – Lösning 1

Så här tar du bort fläcken

För VITTVÄTT: använd Vanish Gold For Whites Pulver för ett extra bländande resultat. För KULÖRTVÄTT: använd Vanish Gold Oxi Action pulver

Gyttja och jord pa klader – for kulortvatt – Losning 1

Pink

Vanish Pink Oxi Action Powder 470g

Vanish presenterar en revolution inom fläckborttagning. Vanish förstärkta sammansättning är den bästa någonsin och är så kraftfull att den tar bort fläckar på bara 30 sekunder!

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Blötläggning

Steg 1:

Lös upp 1/2 skopa Vanish Gold Oxi Action pulver i 4 liter varmt vatten (max 40 °C).

Steg 2:

Låt plagget ligga i blöt max 1 timme för kulörtvätt och upp till 6 timmar för vittvätt.

Steg 3:

Tvätta som vanligt med tvättmedel plus 1/2 skopa Vanish Oxi Action pulver.

Viktigt:

Följ alltid användningsinstruktionerna på Vanish-förpackningen noggrant. Använd inte på ylle, silke eller läder. Använd inte på behandlade ytor, till exempel trä eller metall.

Hittade du ingen lösning?

Våra experttips

Vårt bästa tips för att få bort fläcken är: Gnugga inte på fläcken och försök inte torka upp den medan den är fuktig, eftersom det bara smetar ut den. Låt fläcken torka och behandla den när du kommer hem.

Låt gyttjan torka helt och försök inte torka bort den. Om du gör det smetas fläcken bara ut och blir större.

När fläcken har torkat kan du skaka eller dammsuga plagget för att få bort så mycket som möjligt av den torkade gyttjan. Skölj sedan plagget med vatten.

Relaterade artiklar

De flesta barn verkar älska att rulla sig i gyttja när de leker, av någon outgrundlig anledning. Med Vanish behöver du inte oroa dig: våra kraftfulla fläckborttagningsprodukter gör det mesta av jobbet åt dig. Följ instruktionerna nedan för att komma igång.