Glass på kläder – på kulörtvätt

Så här tar du bort fläcken

För VITTVÄTT: använd Vanish Gold For Whites Pulver för ett extra bländande resultat. För KULÖRTVÄTT: använd Vanish Gold Oxi Action pulver.

Glass pa klader – for kulortvatt

Pink

Vanish Pink Oxi Action Powder 470g

Vanish presenterar en revolution inom fläckborttagning. Vanish förstärkta sammansättning är den bästa någonsin och är så kraftfull att den tar bort fläckar på bara 30 sekunder!

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Blötläggning

Steg 1:

Lös upp 1/2 skopa Vanish Gold Oxi Action pulver i 4 liter varmt vatten (max 40 °C).

Steg 2:

Låt plagget ligga i blöt max 1 timme för kulörtvätt och upp till 6 timmar för vittvätt.

Steg 3:

Tvätta som vanligt med tvättmedel plus 1/2 skopa Vanish Oxi Action pulver.

Viktigt:

Följ alltid användningsinstruktionerna på Vanish-förpackningen noggrant. Använd inte på ylle, silke eller läder. Använd inte på behandlade ytor, till exempel trä eller metall.

Hittade du ingen lösning?

Våra experttips

Vårt bästa tips för att ta bort glassfläckar är att blötlägga fläcken i kallt vatten och försiktigt pressa en svamp mot den innan du lägger plagget i tvättmaskinen. Var noga med att vattnet är kallt eftersom varmt vatten reagerar med mjölkproteinet i glassen, vilket gör fläcken svårare att ta bort

Avlägsna försiktigt all glass ovanpå fläcken och använd sedan en ren, fuktad pappershandduk eller trasa och badda glassfläcken för att få bort så mycket som möjligt av den.

När du har köpt Vanish kan du sedan följa instruktionerna här ovan för att få bort fläcken helt.

Relaterade artiklar

Glassfläckar kan snabbt förvandla dagens höjdpunkt till sin raka motsats. Men du behöver inte oroa dig! Om du har Vanish Gold Oxi Action pulver i städskåpet kan du snabbt och enkelt få bort fläcken och fortsätta njuta av sommaren.