Svettfläckar på kläder – på kulörtvätt

Så här tar du bort fläcken

För VITA KLÄDER: använd Vanish Oxi Action Crystal White gel för ett extra bländande resultat. För KULÖRTVÄTT: använd Vanish Oxi Action gel.

Svettflackar pa klader – for kulortvatt

Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action Gel 1000 ml

Vanish Oxi Action Gel avlägsnar även de svåra och envisa fläckarna och ser till att du får en fläckfri tvätt första gången - varje gång!

Vanish Oxi Action Gel

Blötläggning

Steg 1:

Blanda 33 ml Vanish Oxi Action gel i 4 liter varmt vatten (max 40 °C).

Steg 2:

Låt plagget ligga i blöt max 1 timme för kulörtvätt och upp till 6 timmar för vittvätt.

Steg 3:

Placera doseringskoppen med 33 ml gel i tvättmaskinen och tvätta som vanligt med tvättmedel.

Hittade du ingen lösning?

Våra experttips

Varje gång du har tagit på dig deodorant ska du vänta minst en halvminut innan du tar på dig skjortan eller tröjan, så deodoranten får torka. Det minskar risken för fläckar.

Lägg plagget i blöt i varmt vatten i en timme så fort du får möjlighet.

Tvätta som vanligt (enligt tvättrådet) och tillsätt 60 ml Vanish gel i tvättmedelsfacket.

Svettfläckar i armhålorna uppstår när beståndsdelarna i antiperspiranten blandas med salterna i svetten. Många deodoranter innehåller aluminium eftersom det motverkar fukt. Aluminium är ofta boven bakom fläckar och gula missfärgningar. Den här typen av fläckar uppstår vanligtvis efter en längre tids användning: de uppstår inte över en natt.

Relaterade artiklar

Svettfläckar... Ju hårdare du jobbar, desto fler (eller större) blir de! Det kan ofta vara svårt att avgöra om en svettfläck verkligen beror på att du svettas eller om den uppstår på grund av din deodorant. Vanish Oxi Action fungerar bra på båda typerna av fläckar, så du kan sluta oroa dig för fula, bestående svettfläckar på kläderna.