Matolja på kläder – på kulörtvätt

Så här tar du bort fläcken

För VITA KLÄDER: använd Vanish Oxi Action Crystal White gel för ett extra bländande resultat. För for KULÖRTVÄTT: använd Vanish Oxi Action gel

Matolja pa klader – for kulortvatt

Vanish Oxi Action Gel

Vanish Oxi Action Gel 1000 ml

Vanish Oxi Action Gel avlägsnar även de svåra och envisa fläckarna och ser till att du får en fläckfri tvätt första gången - varje gång!

Vanish Oxi Action Gel

Blötläggning

Steg 1:

Blanda 33 ml Vanish Oxi Action gel i 4 liter varmt vatten (max 40 °C).

Steg 2:

Låt plagget ligga i blöt max 1 timme för kulörtvätt och upp till 6 timmar för vittvätt.

Steg 3:

Placera doseringskoppen med 33 ml gel i tvättmaskinen och tvätta som vanligt med tvättmedel.

Viktigt:

Följ alltid användningsinstruktionerna på Vanish-förpackningen noggrant. Använd inte på ylle, silke eller läder. Använd inte på behandlade ytor, till exempel trä eller metall.

Hittade du ingen lösning?

Våra experttips

Vårt bästa tips om olje- och fettfläckar är: åtgärda dem direkt! Olje- och fettfläckar blir svårare att ta bort om du låter dem sitta kvar för länge, eftersom de då fastnar allt mer i tyget.

Använd en ren, fuktad pappershandduk eller trasa och badda fettfläcken i några minuter. Var försiktig så att du inte gör fläcken större.

Följ Vanish-instruktionerna ovan.

Relaterade artiklar

Alla typer av matolja riskerar alltid att hamna på kläder och mattor i köket. Många slänger kläder (framför allt vita kläder) när de får fettfläckar eftersom de tror att de aldrig går att få bort , men med Vanish Oxi Action i städskåpet kan du verkligen ge fläckarna en match! Oxi Action har en sammansättning som bokstavligt talat lyfter bort fläcken från tyget.